گرانترین انتقالات 2013
چهارشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۱۱ ق.ظ
1. گرث بیل – تاتنهام به رئال مادرید (198.8 میلیون یورو)


گرانترین خرید سال 2013 با فاصله زیادی انتقال گرث بیل از تاتنهام به رئال مادرید بود.
در طول تابستان به نظر میرسید مذاکرات بین دو باشگاه بینتیجه بماند ولی دنیل لوی و فلورنتینو پرس سرانجام به توافق رسیدند. گفته میشود مبلغ انتقال گرث بیل 100 میلیون یورو بوده و رکورد گرانترین انتقال تاریخ شکسته شده است، هرچند که دو طرف این مبلغ را تایید نکردهاند.
اما این مبلغ حیرتانگیز تنها 50 درصد کل هزینههای رئال برای این بازیکن ولزی را تشکیل میدهد. دستمزد خالص این بازیکن 24ساله در شش سال آینده 60 میلیون یورو میشود و رئال همچنین باید 30.81 میلیون یورو مالیات بپردازد. پیش از این میشد به روشی که به نام «قانون بکام» شناخته میشد از پرداخت مالیاتهای سنگین اجتناب کرد اما قوانین جدید امکان استفاده از این روش را از بین بردند.
مادرید همچنین 3 میلیون یورو بابت انتقال به خود بیل پرداخت و حق کمیسیون ایجنتهای او هم 5 میلیون یورو بود. هزینه کل انتقال او به نزدیکی 200 میلیون یورو میرسد اما پرس گفته این انتقالی ارزانقیمت بوده است. احتمالا منظور او این است که باشگاه از نظر مالی از انتقال بیل درآمدی بیشتر از هزینهها خواهد داشت.
2. رادامل فالکائو - اتلتیکو مادرید به موناکو (150.3 میلیون یورو)

انتقال حیرتانگیز رادامل فالکائو از اتلتیکو مادرید به موناکو نشاندهنده ظهور ابرقدرتی تازهبهدورانرسیده بود. موناکو با پولهای میلیاردی دمیتری ریبولوفلف به بازار رفت و 60 میلیون یورو بابت خرید فالکائو پرداخت. این دومین انتقال گرانقیمت سال بود.
فالکائو دو فصل عالی را در اتلتیکو گذراند و جدایی او و پیوستنش به یکی از باشگاههای بزرگتر اروپا قطعی به نظر میرسید. چلسی و رئال مادرید بیش از همه به دنبالش بودند اما این بازیکن 27ساله تصمیم گرفت به باشگاهی برود که تازه از لیگ 2 فرانسه صعود کرده بود و بسیاری گفتند که این انتقال به دلایل مالی انجام گرفته است.
دستمزد خالص فالکائو 70 میلیون یورو در طول 5 سال خواهد بود و او میتواند در موناکو بسیار ثروتمند شود، بهویژه که در موناکو قوانین مالی فرانسه حکمفرما نیست و خبری از مالیاتهای سنگین نیست. باشگاه به این دلیل دستمزد سنگینی به فالکائو پیشنهاد داد که میدانست مالیات چندانی نباید بپردازد؛ در واقع آنها تنها 9.8 میلیون یورو بابت دستمزد فالکائو مالیات خواهند داد.
حق کمیسیون ایجنتهای فالکائو 7 میلیون یورو بود و خود او هم 3.5 میلیون یورو بابت انتقال دریافت کرد. به این ترتیب مبلغ کل انتقال او از مرز 150 میلیون یورو میگذرد.
3. ادینسون کاوانی - ناپولی به پاری-سن ژرمن (148.5 میلیون یورو)

آئورلیو دلائورنتیس، رییس ناپولی توانست سود خوبی از فروش ادینسون کاوانی به پیاسجی به دست بیاورد. او نهتنها با خرید گونسالو ایگواین تیمش را صاحب یک مهاجم کلاس جهانی دیگر کرد، که 64.5 میلیون یورو هم بابت فروش کاوانی به دست آورد.
برخی منتقدان میپرسند آیا این مهاجم 26ساله واقعا ارزش این همه سرمایهگذاری را داشت؟ آن هم در شرایطی که زلاتان ایبراهیموویچ هم در پایتخت فرانسه بود؟ کاوانی برای اثبات خود باید بسیار تلاش کند.
دستمزد او سالانه 10 میلیون یورو است و پاری سن-ژرمن باید در 5 سال قرارداد او 50 میلیون یورو بپردازد. پاریسیها همچنین باید 26.5 میلیون یورو مالیات و هزینههای قانونی بپردازند.
کاوانی بابت این انتقال همچنین 2.5 میلیون یورو پاداش گرفت و کمیسیون ایجنتهایش هم 5 میلیون یورو بود. به این ترتیب مبلغ کل انتقال او میتواند تا 148.5 میلیون یورو باشد.
4. نیمار - سانتوس به بارسلونا (124 میلیون یورو)

انتقال پرسروصدای نیمار از سانتوس به بارسلونا یکی از پیچیدهترین انتقالات سال بود و طرفهای بسیاری درگیر آن بودند.
مبلغ اصلی قرارداد نیمار تنها 17.1 میلیون یورو بود. اما زمانی که تمامی قطعات پازل انتقال او کنار هم چیده شوند مبلغ کل تا 124 میلیون یورو افزایش مییابد.
بارسلونا در ماه ژوئن اعلام کرد که 57 میلیون یورو به سانتوس و سه شرکت DIS، Teisa و N&N پرداخت کرده تا نیمار را بخرد. گفته میشود سانتوس مبلغ 17.1 میلیون یورو دریافتی را با دو شرکت سرمایهگذار DIS و Teisa تقسیم کرده است و به این ترتیب بقیه مبلغ 57 میلیونی به N&N رسیده که منتسب به پدر نیمار است.
بارسلونا قراردادی پنجساله با نیمار امضا کرده که طبق آن 35 میلیون یورو به او دستمزد میپردازد. این مبلغ با در نظر گرفتن مالیات و دیگر مخارج به 52.98 میلیون یورو افزایش مییابد. به خود نیمار هم 1.75 میلیون یورو بابت عقد قرارداد پراخت شد و هزینههای مربوط به ثبت قرارداد او هم 171 هزار یورو بود.
پرداختیهای بارسلونا به سانتوس در همینجا تمام نمیشود و به این ترتیب است: 2 میلیون یورو برای نامزدی نیمار توپ طلا، دو دیدار دوستانه یا 4 میلیون یورو غرامت برای لغو آنها (که بارسا 2 میلیون یورویش را بلافاصله پرداخت کرد تا از بازی اول بپرهیزد)، 4 میلیون یورو گزینه خرید سه بازیکن سانتوس، و 2 میلیون یورو بابت هزینههای دیگر
5. مسعود اوزیل - رئال مادرید به آرسنال(117.6 میلیون یورو)

انتقال مسعود اوزیل به آرسنال باعث شگفتی اکثر طرفداران فوتبال شد. چنین خرجهایی از آرسن ونگر اقتصاددان بعید بود.
انتقال 50 میلیون یورویی اوزیل رکورد انتقالات آرسنال را شکست و سومین انتقال گرانقیمت در بریتانیا بود. تنها انتقال فرناندو تورس از چلسی به لیورپول و کارلوس تبس به منچسترسیتی با مبلغی بالاتر از اوزیل بود.
اما مبلغ انتقال اوزیل تنها 40 درصد کل هزینهای را تشکیل میدهد که آرسنال باید بپردازد. دستمزد خالص این بازیکن آلمانی در طول قرارداد پنجسالهاش به 40.5 میلیون یورو میرسد و آرسنال باید 21.06 میلیون یورو هم مالیات پرداخت کند.
اوزیل در هنگام عقد قرارداد 2.03 میلیون یورو دریافت کرد و کمیسیون ایجنتهایش هم 4.02 میلیون یورو بود. آرسنال به این ترتیب 117.6 میلیون یورو برای اوزیل تا پایان قراردادش میپردازد.
6. ماریو گوتزه - بروسیا دورتموند به بایرن مونیخ (114.2 میلیون یورو)

انتقال تابستانی ماریو گوتزه از بروسیا دورتموند به بایرن مونیخ بسیار جنجالآفرین شد. این انتقال میتواند بخش بزرگی از حسابهای بانکی بایرن مونیخ را هم خالی کند.
بایرن پس از پرداخت مبلغ فسخ قرارداد گوتزه به دورتموند، قراردادی با او امضا کرد که ارزش آن 10 میلیون یورو در سال (پس از کسر مالیات) است. باشگاه به این ترتیب در طول چهار سال فقط 20.2 میلیون یورو مالیات بابت دستمزد او میپردازد!
گوتزه و ایجنتهایش به دلیل این انتقال 7 میلیون یورو از بایرن دریافت کردند و او میتواند تا 10 میلیون یورو هم پاداش از بایرن دریافت کند.
این قرارداد در زمان انقضا میتواند تا 114.2 میلیون یورو برای بایرن خرج داشته باشد. اما افسی هالیوود امیدوار است که گوتزه تا آن زمان عملکردی ورای این مبلغ داشته باشد
7. مروانه فلینی - اورتون به منچستریونایتد (97 میلیون یورو)

انتقال مروانه فلینی یکی از ماجراهای دور و دراز تابستان بود. منچستریونایتد سرانجام حدود 100 میلیون یورو خرج کرد تا این بازیکن را بخرد.
اورتون بر سر قیمت او حاضر به چانه زدن نشد و در نهایت در آخرین روز انتقالات او را با قیمت 27.5 میلیون پوند (32 میلیون یورو) به فروش رساند.
منچستریونایتد قراردادی پنجساله با فلینی امضا کرد و سالانه 7.74 میلیون یورو به او میپردازد. این مبلغ با احتساب مالیات حدود 58.8 میلیون یورو میشود. نزدیک به 6 میلیون یورو هم صرف پرداخت مبلغ انتقال به خود فلینی و ایجنتهایش شد.
این بازیکن 26ساله تنها خرید بزرگ یونایتد در تابستان بود اما هزینههایش آن قدر بالا هست که بتوان یونایتد را از باشگاههای پرخرج در سال 2013 دانست.
8. مارکینیوش - رم به پاری سن-ژرمن (94.8 میلیون یورو)

تیم فرانسوی مبلغ هنگفتی صرف خرید این بازیکن برزیلی کرد، هرچند که او نسبت به دیگر اعضای لیست 10نفره این مقاله بسیار کمتجربه است.
مارکینیوش تنها 19 سال دارد و تنها 44 بازی انجام داده بود که به پاری سن-ژرمن پیوست. او در سال 2012 از کورینتیانس به رم رفت و در رم هم تنها 30 بازی انجام داد. مبلغ انتقال او 31.4 میلیون یورو است که میتواند با پاداشها به 35 میلیون یورو افزایش یابد. دستمزد خود این بازیکن هم بسیار بستگی به عملکردش دارد، چرا که باشگاه او را به عنوان ستارهای برای آینده میبیند و با این پاداشها قصد تشویق او را دارد.
دستمزد سالانه او 5 میلیون یورو است ولی ممکن است او در طول 5 سال آینده 10 میلیون یورو هم پاداش بگیرد. به این ترتیب مبلغ انتقال او میتواند بسیار بیشتر از 55 میلیون یورو شود. او همچنین 1.75 میلیون یورو بابت قرارداد دریافت کرده و ایجنتهایش هم 2.5 میلیون یورو کمیسیون گرفتهاند. این اعداد با توجه به بیتجربه بودن این بازیکن بسیار بالاست.
9. گونسالو ایگواین - رئال مادرید به ناپولی (88.3 میلیون یورو)

ادینسون کاوانی در فصل 13-2012 تقریبا دو برابر هر کدام همتیمیهایش دستمزد میگرفت و حقوق سالانه او 4.5 میلیون یورو بود. زمانی که این بازیکن اروگوئهای به پاری سن-ژرمن رفت ناپولی توانست از زیر بار پرداخت دستمزد او رهایی یابد و البته 64.5 میلیون یورو هم به دست بیاورد.
ناپولی بخش زیاید از این پول را صرف خرید گونسالو ایگواین از رئال مادرید کرد. کاوانی در سه سال حضور در ناپولی بیش از 100 گل زده بود و ناپولی میخواست بازیکنی بیاورد که جای خالی کاوانی را پر کند. قیمت 37 میلیون یورویی بازیکن آرژانتینی را آئورلیو دلائورنتیس، رییس باشگاه ناپولی بلافاصله پرداخت و سپس بر سر قرارداد شخصی با ایگواین به توافق رسید.
قرارداد ایگواین پنجساله است و دستمزد او سالانه تا 6 میلیون یورو است که البته در صورتی او به سقف دستمزد میرسد که تمامی پاداشهای قراردادش را دریافت کند. به این ترتیب ناپولی ممکن است تا 16.8 میلیون یورو مالیات پرداخت کند. ناپولی 1.5 میلیون یورو هم در هنگام قرارداد به ایگواین پرداخت و 3 میلیون یورو هم حق کمیسیون به ایجنتهایش داد. به این ترتیب ناپولی حدود 90 میلیون یورو برای خرید بازیکن جانشین کاوانی خرج کرده است.
10. جیمز رودریگس (پورتو به موناکو) - 83.7 میلیون یورو

مبلغ کل انتقال جیمز رودریگس از پورتو به موناکو شاید در نگاه اول مشخص نباشد. اما انتقال این بازیکن کلمبیایی یکی از ده انتقال پرهزینه سال 2013 بود.
حضور رادامل فالکائو در موناکو توجه همه را جلب کرد. اما رودریگس 22 ساله هم در کنار ژوائو موتینیو به ورزشگاه لویی دوم آمد و خبرهایی را به خود اختصاص داد.
قیمت او 45 میلیون یورو بود اما این تنها نیمی از ماجرا را نشان میدهد. دستمزد 6 میلیون دلار در سال او باعث میشود موناکو در طول قرارداد پنجسالهاش 34.2 میلیون یورو (همراه با مالیات) هزینه کند. پس از قرارداد به او 1.5 میلیون یورو پرداخت شد و حق کمیسیون ایجنتهایش هم حدود 3 میلیون یورو بود. به این ترتیب مبلغ کل انتقال رودریگس 84 میلیون یورو میشود.
موناکو با خرید این بال نشان داد که حاضر است حسابی خرج کند و برایش مهم نیست که بازیکنی که با قیمت بالا میخرد جوان باشد و خود را هنوز کاملا اثبات نکرده باشد.
در طول تابستان به نظر میرسید مذاکرات بین دو باشگاه بینتیجه بماند ولی دنیل لوی و فلورنتینو پرس سرانجام به توافق رسیدند. گفته میشود مبلغ انتقال گرث بیل 100 میلیون یورو بوده و رکورد گرانترین انتقال تاریخ شکسته شده است، هرچند که دو طرف این مبلغ را تایید نکردهاند.
اما این مبلغ حیرتانگیز تنها 50 درصد کل هزینههای رئال برای این بازیکن ولزی را تشکیل میدهد. دستمزد خالص این بازیکن 24ساله در شش سال آینده 60 میلیون یورو میشود و رئال همچنین باید 30.81 میلیون یورو مالیات بپردازد. پیش از این میشد به روشی که به نام «قانون بکام» شناخته میشد از پرداخت مالیاتهای سنگین اجتناب کرد اما قوانین جدید امکان استفاده از این روش را از بین بردند.
مادرید همچنین 3 میلیون یورو بابت انتقال به خود بیل پرداخت و حق کمیسیون ایجنتهای او هم 5 میلیون یورو بود. هزینه کل انتقال او به نزدیکی 200 میلیون یورو میرسد اما پرس گفته این انتقالی ارزانقیمت بوده است. احتمالا منظور او این است که باشگاه از نظر مالی از انتقال بیل درآمدی بیشتر از هزینهها خواهد داشت.
2. رادامل فالکائو - اتلتیکو مادرید به موناکو (150.3 میلیون یورو)

انتقال حیرتانگیز رادامل فالکائو از اتلتیکو مادرید به موناکو نشاندهنده ظهور ابرقدرتی تازهبهدورانرسیده بود. موناکو با پولهای میلیاردی دمیتری ریبولوفلف به بازار رفت و 60 میلیون یورو بابت خرید فالکائو پرداخت. این دومین انتقال گرانقیمت سال بود.
فالکائو دو فصل عالی را در اتلتیکو گذراند و جدایی او و پیوستنش به یکی از باشگاههای بزرگتر اروپا قطعی به نظر میرسید. چلسی و رئال مادرید بیش از همه به دنبالش بودند اما این بازیکن 27ساله تصمیم گرفت به باشگاهی برود که تازه از لیگ 2 فرانسه صعود کرده بود و بسیاری گفتند که این انتقال به دلایل مالی انجام گرفته است.
دستمزد خالص فالکائو 70 میلیون یورو در طول 5 سال خواهد بود و او میتواند در موناکو بسیار ثروتمند شود، بهویژه که در موناکو قوانین مالی فرانسه حکمفرما نیست و خبری از مالیاتهای سنگین نیست. باشگاه به این دلیل دستمزد سنگینی به فالکائو پیشنهاد داد که میدانست مالیات چندانی نباید بپردازد؛ در واقع آنها تنها 9.8 میلیون یورو بابت دستمزد فالکائو مالیات خواهند داد.
حق کمیسیون ایجنتهای فالکائو 7 میلیون یورو بود و خود او هم 3.5 میلیون یورو بابت انتقال دریافت کرد. به این ترتیب مبلغ کل انتقال او از مرز 150 میلیون یورو میگذرد.
3. ادینسون کاوانی - ناپولی به پاری-سن ژرمن (148.5 میلیون یورو)

آئورلیو دلائورنتیس، رییس ناپولی توانست سود خوبی از فروش ادینسون کاوانی به پیاسجی به دست بیاورد. او نهتنها با خرید گونسالو ایگواین تیمش را صاحب یک مهاجم کلاس جهانی دیگر کرد، که 64.5 میلیون یورو هم بابت فروش کاوانی به دست آورد.
برخی منتقدان میپرسند آیا این مهاجم 26ساله واقعا ارزش این همه سرمایهگذاری را داشت؟ آن هم در شرایطی که زلاتان ایبراهیموویچ هم در پایتخت فرانسه بود؟ کاوانی برای اثبات خود باید بسیار تلاش کند.
دستمزد او سالانه 10 میلیون یورو است و پاری سن-ژرمن باید در 5 سال قرارداد او 50 میلیون یورو بپردازد. پاریسیها همچنین باید 26.5 میلیون یورو مالیات و هزینههای قانونی بپردازند.
کاوانی بابت این انتقال همچنین 2.5 میلیون یورو پاداش گرفت و کمیسیون ایجنتهایش هم 5 میلیون یورو بود. به این ترتیب مبلغ کل انتقال او میتواند تا 148.5 میلیون یورو باشد.
4. نیمار - سانتوس به بارسلونا (124 میلیون یورو)

انتقال پرسروصدای نیمار از سانتوس به بارسلونا یکی از پیچیدهترین انتقالات سال بود و طرفهای بسیاری درگیر آن بودند.
مبلغ اصلی قرارداد نیمار تنها 17.1 میلیون یورو بود. اما زمانی که تمامی قطعات پازل انتقال او کنار هم چیده شوند مبلغ کل تا 124 میلیون یورو افزایش مییابد.
بارسلونا در ماه ژوئن اعلام کرد که 57 میلیون یورو به سانتوس و سه شرکت DIS، Teisa و N&N پرداخت کرده تا نیمار را بخرد. گفته میشود سانتوس مبلغ 17.1 میلیون یورو دریافتی را با دو شرکت سرمایهگذار DIS و Teisa تقسیم کرده است و به این ترتیب بقیه مبلغ 57 میلیونی به N&N رسیده که منتسب به پدر نیمار است.
بارسلونا قراردادی پنجساله با نیمار امضا کرده که طبق آن 35 میلیون یورو به او دستمزد میپردازد. این مبلغ با در نظر گرفتن مالیات و دیگر مخارج به 52.98 میلیون یورو افزایش مییابد. به خود نیمار هم 1.75 میلیون یورو بابت عقد قرارداد پراخت شد و هزینههای مربوط به ثبت قرارداد او هم 171 هزار یورو بود.
پرداختیهای بارسلونا به سانتوس در همینجا تمام نمیشود و به این ترتیب است: 2 میلیون یورو برای نامزدی نیمار توپ طلا، دو دیدار دوستانه یا 4 میلیون یورو غرامت برای لغو آنها (که بارسا 2 میلیون یورویش را بلافاصله پرداخت کرد تا از بازی اول بپرهیزد)، 4 میلیون یورو گزینه خرید سه بازیکن سانتوس، و 2 میلیون یورو بابت هزینههای دیگر
5. مسعود اوزیل - رئال مادرید به آرسنال(117.6 میلیون یورو)

انتقال مسعود اوزیل به آرسنال باعث شگفتی اکثر طرفداران فوتبال شد. چنین خرجهایی از آرسن ونگر اقتصاددان بعید بود.
انتقال 50 میلیون یورویی اوزیل رکورد انتقالات آرسنال را شکست و سومین انتقال گرانقیمت در بریتانیا بود. تنها انتقال فرناندو تورس از چلسی به لیورپول و کارلوس تبس به منچسترسیتی با مبلغی بالاتر از اوزیل بود.
اما مبلغ انتقال اوزیل تنها 40 درصد کل هزینهای را تشکیل میدهد که آرسنال باید بپردازد. دستمزد خالص این بازیکن آلمانی در طول قرارداد پنجسالهاش به 40.5 میلیون یورو میرسد و آرسنال باید 21.06 میلیون یورو هم مالیات پرداخت کند.
اوزیل در هنگام عقد قرارداد 2.03 میلیون یورو دریافت کرد و کمیسیون ایجنتهایش هم 4.02 میلیون یورو بود. آرسنال به این ترتیب 117.6 میلیون یورو برای اوزیل تا پایان قراردادش میپردازد.
6. ماریو گوتزه - بروسیا دورتموند به بایرن مونیخ (114.2 میلیون یورو)

انتقال تابستانی ماریو گوتزه از بروسیا دورتموند به بایرن مونیخ بسیار جنجالآفرین شد. این انتقال میتواند بخش بزرگی از حسابهای بانکی بایرن مونیخ را هم خالی کند.
بایرن پس از پرداخت مبلغ فسخ قرارداد گوتزه به دورتموند، قراردادی با او امضا کرد که ارزش آن 10 میلیون یورو در سال (پس از کسر مالیات) است. باشگاه به این ترتیب در طول چهار سال فقط 20.2 میلیون یورو مالیات بابت دستمزد او میپردازد!
گوتزه و ایجنتهایش به دلیل این انتقال 7 میلیون یورو از بایرن دریافت کردند و او میتواند تا 10 میلیون یورو هم پاداش از بایرن دریافت کند.
این قرارداد در زمان انقضا میتواند تا 114.2 میلیون یورو برای بایرن خرج داشته باشد. اما افسی هالیوود امیدوار است که گوتزه تا آن زمان عملکردی ورای این مبلغ داشته باشد
7. مروانه فلینی - اورتون به منچستریونایتد (97 میلیون یورو)

انتقال مروانه فلینی یکی از ماجراهای دور و دراز تابستان بود. منچستریونایتد سرانجام حدود 100 میلیون یورو خرج کرد تا این بازیکن را بخرد.
اورتون بر سر قیمت او حاضر به چانه زدن نشد و در نهایت در آخرین روز انتقالات او را با قیمت 27.5 میلیون پوند (32 میلیون یورو) به فروش رساند.
منچستریونایتد قراردادی پنجساله با فلینی امضا کرد و سالانه 7.74 میلیون یورو به او میپردازد. این مبلغ با احتساب مالیات حدود 58.8 میلیون یورو میشود. نزدیک به 6 میلیون یورو هم صرف پرداخت مبلغ انتقال به خود فلینی و ایجنتهایش شد.
این بازیکن 26ساله تنها خرید بزرگ یونایتد در تابستان بود اما هزینههایش آن قدر بالا هست که بتوان یونایتد را از باشگاههای پرخرج در سال 2013 دانست.
8. مارکینیوش - رم به پاری سن-ژرمن (94.8 میلیون یورو)

تیم فرانسوی مبلغ هنگفتی صرف خرید این بازیکن برزیلی کرد، هرچند که او نسبت به دیگر اعضای لیست 10نفره این مقاله بسیار کمتجربه است.
مارکینیوش تنها 19 سال دارد و تنها 44 بازی انجام داده بود که به پاری سن-ژرمن پیوست. او در سال 2012 از کورینتیانس به رم رفت و در رم هم تنها 30 بازی انجام داد. مبلغ انتقال او 31.4 میلیون یورو است که میتواند با پاداشها به 35 میلیون یورو افزایش یابد. دستمزد خود این بازیکن هم بسیار بستگی به عملکردش دارد، چرا که باشگاه او را به عنوان ستارهای برای آینده میبیند و با این پاداشها قصد تشویق او را دارد.
دستمزد سالانه او 5 میلیون یورو است ولی ممکن است او در طول 5 سال آینده 10 میلیون یورو هم پاداش بگیرد. به این ترتیب مبلغ انتقال او میتواند بسیار بیشتر از 55 میلیون یورو شود. او همچنین 1.75 میلیون یورو بابت قرارداد دریافت کرده و ایجنتهایش هم 2.5 میلیون یورو کمیسیون گرفتهاند. این اعداد با توجه به بیتجربه بودن این بازیکن بسیار بالاست.
9. گونسالو ایگواین - رئال مادرید به ناپولی (88.3 میلیون یورو)

ادینسون کاوانی در فصل 13-2012 تقریبا دو برابر هر کدام همتیمیهایش دستمزد میگرفت و حقوق سالانه او 4.5 میلیون یورو بود. زمانی که این بازیکن اروگوئهای به پاری سن-ژرمن رفت ناپولی توانست از زیر بار پرداخت دستمزد او رهایی یابد و البته 64.5 میلیون یورو هم به دست بیاورد.
ناپولی بخش زیاید از این پول را صرف خرید گونسالو ایگواین از رئال مادرید کرد. کاوانی در سه سال حضور در ناپولی بیش از 100 گل زده بود و ناپولی میخواست بازیکنی بیاورد که جای خالی کاوانی را پر کند. قیمت 37 میلیون یورویی بازیکن آرژانتینی را آئورلیو دلائورنتیس، رییس باشگاه ناپولی بلافاصله پرداخت و سپس بر سر قرارداد شخصی با ایگواین به توافق رسید.
قرارداد ایگواین پنجساله است و دستمزد او سالانه تا 6 میلیون یورو است که البته در صورتی او به سقف دستمزد میرسد که تمامی پاداشهای قراردادش را دریافت کند. به این ترتیب ناپولی ممکن است تا 16.8 میلیون یورو مالیات پرداخت کند. ناپولی 1.5 میلیون یورو هم در هنگام قرارداد به ایگواین پرداخت و 3 میلیون یورو هم حق کمیسیون به ایجنتهایش داد. به این ترتیب ناپولی حدود 90 میلیون یورو برای خرید بازیکن جانشین کاوانی خرج کرده است.
10. جیمز رودریگس (پورتو به موناکو) - 83.7 میلیون یورو

مبلغ کل انتقال جیمز رودریگس از پورتو به موناکو شاید در نگاه اول مشخص نباشد. اما انتقال این بازیکن کلمبیایی یکی از ده انتقال پرهزینه سال 2013 بود.
حضور رادامل فالکائو در موناکو توجه همه را جلب کرد. اما رودریگس 22 ساله هم در کنار ژوائو موتینیو به ورزشگاه لویی دوم آمد و خبرهایی را به خود اختصاص داد.
قیمت او 45 میلیون یورو بود اما این تنها نیمی از ماجرا را نشان میدهد. دستمزد 6 میلیون دلار در سال او باعث میشود موناکو در طول قرارداد پنجسالهاش 34.2 میلیون یورو (همراه با مالیات) هزینه کند. پس از قرارداد به او 1.5 میلیون یورو پرداخت شد و حق کمیسیون ایجنتهایش هم حدود 3 میلیون یورو بود. به این ترتیب مبلغ کل انتقال رودریگس 84 میلیون یورو میشود.
موناکو با خرید این بال نشان داد که حاضر است حسابی خرج کند و برایش مهم نیست که بازیکنی که با قیمت بالا میخرد جوان باشد و خود را هنوز کاملا اثبات نکرده باشد.
- ۹۲/۱۰/۱۱